Onze winkel

Onze winkel FLEUR INN groenstyling is sinds 1972 gevestigd aan de Hoofdstraat 115 in Epe. Binnen presenteren we onze prachtige bloemsierkunst die qua stijl feilloos overloopt in de uitgebreide collectie van accessoires en woondecoraties. Vindt u niet wat u zoekt? Dat kan. Dan maken wij ter plekke een boeket dat precies aan uw eisen voldoet.

Bloemenabonnement 

Wilt u eens per week of om de week verse, mooie bloemen in huis of op kantoor bezorgd krijgen? Maak dan gebruik van ons FLEUR INN groenstyling bloemenabonnement op maat. De boeketten, gemaakt met bloemen van het seizoen, worden op maat aangeleverd in uw vaas. Het enige dat u hoeft te doen is genieten! Wij zorgen voor de rest.
Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Op zoek naar terrasplanten?

Bent u op zoek naar terras- of balkonplanten? Ook daarvoor kunt u perfect bij FLEUR INN groenstyling terecht. Vrolijke zomerbloeiers of mooie aardewerk potten met groene bladplanten zijn hier volop verkrijgbaar. We hebben ruime keuze om uw terras gezellig en sfeervol te maken.
Op onze buitenplaats presenteren we moderne tuindecoraties die in iedere eigentijdse tuin niet misstaan. We hopen dat u daar verrast en geïnspireerd raakt over de manier waarop u uw tuin kunt decoreren. Komt u er niet uit? Dan helpen we u graag.

Trouwbloemen 

De trouwdag is één van de mooiste dagen uit iemands leven. Voor die belangrijke dag maken we exclusieve bruidsboeketten, corsages en ook de bloemencreaties op locatie. We bepalen dat uiteraard in nauw overleg met het bruidspaar. Want zo zorgt ons bruidswerk er voor dat dit voor u een onvergetelijke dag wordt.

Rouwbloemen

Naast vreugde is er soms ook verdriet. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor rouwbloemen. We streven er naar dat onze unieke rouwboeketten een extra dimensie geven aan het afscheid van uw dierbare. Samen met u bespreken we uitgebreid uw wensen en ideeën. Dat doen we om uiteindelijk een zo persoonlijk mogelijk afscheidsbloemstuk te kunnen maken. Bel of mail gerust, wij helpen u graag.